THE GREATEST ADVENTURE OF MY LIFE.

Gepubliceerd op 2 september 2021 om 17:17

Op 10 februari 2020 schreef ik Zus. in bij de Kamer van Koophandel. (Funfact; Zus heette toen nog geen Zus!)

Het was de start van een mega avontuur, mijn sprong in het diepe! Ik had absoluut geen idee waar ik aan begon en wat me allemaal te wachten stond in de grote wereld van het ondernemen. Waar ik me het meest in vergiste...? Denken dat het steeds minder een avontuur zou worden, dat het zou wennen, dat de uitdaging er wel een beetje vanaf zou gaan. hahahahahahah.

Hoewel ik pas in 2020 startte met Zus, hier het bewijs van mijn al-zeer-lange-tijd-aanwezige-liefde voor de kleur roze ;) 

Ik heb inmiddels voor veel uitdagingen gestaan in mijn leven, groot en klein. De één spannender dan de ander, maar tot nu toe is het allemaal steeds goedgekomen en heeft het me gemaakt tot wie ik ben. Het mooiste levensmotto dat er bestaat is volgens mij: 

"In the end everything will be okay! If it's not okay, it's not the end"

Naar mijn idee staat dit ook weer in verbinding met "de bedoeling" waar ik in mijn vorige blog over schreef. Ook al voelt het soms allemaal even niet zo en lijkt helemaal niks goed te komen. Want ja, hoe hard ik ook in de bedoeling geloof en ik er van overtuigd ben dat het uiteindelijk allemaal goed komt op wat voor manier dan ook... Het kan toch zo nu en dan even vreselijk K*T zijn, tegen zitten en uitzichtloos lijken. Maar zijn dat niet de momenten in het leven die je scherp houden en die het spannend maken? (lekker makkelijk zeggen hè). 

 

Of het starten van Zus mijn "bedoeling" is, weet ik nog niet. K*T is het absoluut soms, maar ik heb potverdikkie toch mooi even het afgelopen jaar overleefd... Zus bestaat nog steeds en er komen nog steeds klanten en gasten :) Iets waar intens trots op ben. 

En hoewel ik dacht dat dit de allergrootste uitdaging ever in mijn leven zou zijn, is gebleken dat dit niet het geval is... Er staat mij een nog veel grotere uitdaging te wachten. Een uitdaging waarbij alle andere uitdagingen in mijn leven een beetje in het niet vallen. 
Een uitdaging waar ik al een tijdje van weet en waarop ik bijna niet meer kan wachten. Een uitdaging die ik eindelijk met je ga delen omdat het ook invloed heeft op mijn bedrijf en mijn manier van ondernemen. En omdat er uit deze uitdaging nog veel meer nieuwe uitdagingen voortkomen. Maar ook omdat jij misschien wel in het zelfde schuitje zit en we daarom elkaar kunnen inspireren... 

The greatest adventure of my life.... 

 "Ik word Mama!" 

 

PLOTTWIST AGAIN! Goh ik zit wel op die plottwisten onnie! ;) 
Maar het is écht aan de hand! Ik ben in intens blijde verwachting. 

Ik vind het echt mega spannend. En er gaat (wederom) zoveel veranderen in mijn leven. (Alsof er in de afgelopen jaren nog niet genoeg is veranderd haha). Maar we kijken er zo verschrikkelijk naar uit! 

De aankomende blogs ga ik je meer vertellen over een bedrijf runnen in combinatie met zwanger zijn en alles wat daar bij komt kijken. Ik neem je mee in mijn weg naar de grootste uitdaging van mijn leven. Of het me lukt om Zus te combineren met een kleintje? En of het allemaal goed komt met mijn onderneming? 

 

Geen idee! Maar hé:


"In the end, everything will be okay. If it's not okay, it's not the end." 

 

Liefs!


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.