HET MEISJE VAN ZUS.

Gepubliceerd op 28 juni 2021 om 13:15

“Nee maar ik word later als ik groot ben echt heel rijk”

“Voor mijn 30e ben ik getrouwd en heb ik 2 kinderen en een labrador”

“Nadat ik mijn studie heb afgerond ga ik een jaartje werken en daarna op wereldreis”.

 

#Lifegoals. Herkenbaar? Bij mij wel!

Vooral dat je ze dan heel hard roept zonder er over nagedacht te hebben omdat je eigenlijk stiekem gewoon niet zo goed weet wat je eigenlijk wilt bereiken in je leven. Of dat je gewoon net iets te stoer antwoord geeft op de eeuwig-terugkerende-vraag “hoe zie jij de toekomst voor je?” in de hoop dat die vraag dan iets minder vaak terugkeert, terwijl je weet dat het niet zo is.

 

Maar ken je dan ook dat je jarenlang een #lifegoal hebt geroepen, waarvan je stiekem wist dat het in jouw situatie niet perse heel haalbaar zou zijn, maar die ineens toch per ongeluk uitkwam… hahaha yeah that’s me!

 

Ik wist nooit precies wat ik wilde worden, wie ik wilde zijn of wat ik wilde bereiken. Of nouja soms wist ik het wel, maar dat veranderde dan weer een week later. Kortom ik riep altijd maar wat en kon dat vaak net even wat mooier maken dan dat het was. 

 

Zo riep ik na mijn zoveelste baantje in de horeca, die op een vervelende manier eindigde, “Ik werk nooit meer in de horeca! Tenzij ik mijn eigen zaak heb en eigen baas ben!!” Iets wat ik absoluut graag zou willen, maar waarvan ik wist dat het best onwerkelijk was. Ik ben nou eenmaal een gigantische chaoot, heb een spanningsboog van een goudvis en ben heel bang dat als ik voor het een kies, het ander misloop.

 

En toch was hij daar ineens uit het niets, mijn eigen zaak!
Que Le F*ck!?
Uit het niets, zonder er verstand van te hebben en zonder e-nig idee te hebben waar ik aan begon ging ik het doen; een koffiebar & kadowinkel; Zus.


En inmiddels ben ik een jaar verder en ben ik al een jaar lang

“Het meisje van Zus”

Ik weet nog steeds vaak niet wat ik aan het doen ben, ben nog steeds intens chaotisch en heb nog steeds een spanningsboog van een goudvis. Maar ik ben nog steeds aan het bouwen aan mijn #Lifegoal.

 

En misschien herken jij je wel in mijn verhaal. Heb je ook een #Lifegoal waarvan je denkt dat je het niet in je hebt of de sprong niet durft te nemen.

Ik heb besloten om mijn ervaringen op te schrijven. Ik ben geen expert, alles behalve dat! Maar ik heb het wel gedaan en misschien kan ik je wel inspireren of je motiveren om de sprong te wagen.

 

Lijkt me leuk!

Liefs,


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Henriƫtte Voorrips
een jaar geleden

Ik hou van je, stoere lievert
Voor altijd